New C.Y. について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Thung T.Y. について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Premarathne J.M.K.J.K. について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Premarathne J.M.K.J.K. について
Department of Livestock and Avian Science, Faculty of Livestock, Fisheries and Nutrition, Wayamba University of Sri Lanka, Makandura, Gonawila 60170, Sri Lanka について
Russly A.R. について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Abdulkarim S.M. について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Food Safety and Food Integrity, Institute of Tropical Agriculture and Food Security, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia について
Food Control について
電子メール について
食品 について
微生物学 について
電子レンジ について
公衆衛生 について
消費者 について
再加熱 について
安全性 について
カリキュラム について
食品安全性 について
マレーシア について
マイクロ波加熱 について
人口統計学 について
食品衛生一般 について
電子レンジ について
安全性 について
マレーシア について
食品 について
消費者 について
調査 について