Yasmin Khan Kiran について
Ministry of Education Key Laboratory of Environmental Remediation and Ecological Health, College of Environmental and Resource Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Ali Barkat について
The State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China について
Ali Barkat について
National Agricultural Research Centre, Islamabad 45500, Pakistan について
Cui Xiaoqiang について
Ministry of Education Key Laboratory of Environmental Remediation and Ecological Health, College of Environmental and Resource Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Feng Ying について
Ministry of Education Key Laboratory of Environmental Remediation and Ecological Health, College of Environmental and Resource Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Yang Xiaoe について
Ministry of Education Key Laboratory of Environmental Remediation and Ecological Health, College of Environmental and Resource Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Joseph Stoffella Peter について
Indian River Research and Education Center, Institute of Food and Agricultural Sciences, University of Florida, Fort Pierce, Florida 34945, United States について
Ecotoxicology and Environmental Safety について
トマト について
汚染土壌 について
親和性 について
収着 について
鶏糞 について
毒性 について
土壌酸性度 について
バイオアベイラビリティ について
カドミウム について
バイオマス について
栽培品種 について
モリソル について
微量栄養素 について
バイオチャー について
チンゲンサイ について
植物に対する影響 について
カドミウムとその化合物 について
重金属とその化合物一般 について
土壌汚染 について
食事 について
毒性 について
Cd について
パクチョイ について
Brassica について
SSB について
カドミウム について
取込 について
親和性 について
品種 について
誘導 について
バイオチャー について
原料 について