Tsiplakou E. について
Department of Nutritional Physiology and Feeding, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Chatzikonstantinou M. について
Laboratory of Enzyme Technology, Department of Biotechnology, School of Food, Biotechnology and Development, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Mitsiopoulou C. について
Department of Nutritional Physiology and Feeding, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Karaiskou C. について
Department of Nutritional Physiology and Feeding, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Mavrommatis A. について
Department of Nutritional Physiology and Feeding, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Sotirakoglou K. について
Department of Plant Breeding and Biometry, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Labrou N. について
Laboratory of Enzyme Technology, Department of Biotechnology, School of Food, Biotechnology and Development, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Zervas G. について
Department of Nutritional Physiology and Feeding, Agricultural University of Athens, Athens, Greece について
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition について
魚油 について
酸化ストレス について
グルタチオントランスフェラーゼ について
血漿 について
スーパーオキシドジスムターゼ について
バイオマーカー について
還元性 について
グルタチオンレダクターゼ について
タンパク質 について
大豆油 について
ダイズ について
カタラーゼ について
摂取量 について
ラジカル捕捉活性 について
抗酸化活性 について
動物の代謝と栄養一般 について
外来物質の代謝と生体内変換 について
羊,山羊 について
酸化 について
ヒツジ について
ヤギ について
乳汁 について
血しょう について
酵素 について
飼料 について
大豆 について
魚油 について