Cheng Zhiyuan について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Cheng Zhiyuan について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Jiang Jianjun について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Jiang Jianjun について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Yang Xiaohua について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Yang Xiaohua について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Chu Hongqian について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Chu Hongqian について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Jin Ming について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Jin Ming について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Li Yuan について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Li Yuan について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Wang Siqi について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Wang Siqi について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Huang Yao について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Huang Yao について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Shang Lanqin について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Shang Lanqin について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Wu Shuang について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Wu Shuang について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Hao Weidong について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Hao Weidong について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Wei Xuetao について
Department of Toxicology, School of Public Health, Peking University, Beijing, 100191, PR China について
Wei Xuetao について
Beijing Key Laboratory of Toxicological Research and Risk Assessment for Food Safety, Beijing, 100191, PR China について
Environmental Toxicology and Pharmacology について
小核試験 について
突然変異 について
in vivo実験 について
染色体 について
コメットアッセイ について
リスク評価 について
ヒト について
Ames試験 について
遺伝毒性 について
毒性 について
DNA鎖切断 について
共役ジエン について
単環モノテルペン について
細胞生存率 について
染色体異常試験 について
植物抽出物 について
β-フェランドレン について
遺伝毒性 について
Mutation について
DNA鎖切断 について
有機化合物の毒性 について
β-フェランドレン について
β-フェランドレン について
遺伝毒性 について
研究 について