Yang Zhongyan について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Li Yingchang について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Li Mengyao について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Yan Lulu について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Li Jianrong について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Shipin Gongye Keji について
品質 について
チオバルビツル酸価 について
弾性係数 について
官能検査 について
コロニー について
シェルフライフ について
物理化学 について
硬度 について
ブルーベリー について
弾性 について
官能特性 について
評価指標 について
テクスチャ について
揮発性塩基窒素 について
抽出物 について
blueberry leaf polyphenols について
Penaeus vannamei について
ice temperature について
quality について
動物性水産食品 について
ブルーベリー について
抽出物 について
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