Qin Yanhong について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University; Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province について
Gao Haiyan について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University; Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province について
Fang Xiangjun について
Food Science Institute, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences について
Chen Hangjun について
Food Science Institute, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences について
Zhou Yongjun について
Food Science Institute, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences について
Li Yunlong について
Zhejiang Bridge Food Limited Company について
Shipin Kexue について
超音波 について
一次反応 について
品質変化 について
殺菌 について
トマト について
シェルフライフ について
果汁 について
コロニー について
評価指標 について
保存温度 について
ミニトマト について
kinetics について
cherry tomato juice について
pasteurization について
ultrasonic sterilization について
shelf life について
野菜とその加工品 について
食品の分析 について
超音波 について
殺菌 について
チェリートマト について
果汁 について
品質変化 について
動力学 について