Chang Chi-I について
Department of Biological Science and Technology, National Pingtung University of Science and Technology, Pingtung 912, Taiwan について
Wang Sheng-Yang について
Department of Forestry, National Chung-Hsing University, Taichung 402, Taiwan について
Wang Sheng-Yang について
Agricultural Biotechnology Center, National Chung-Hsing University, Taichung 402, Taiwan について
Wang Sheng-Yang について
Agricultural Biotechnology Research Center, Academia Sinica, Taipei 115, Taiwan について
Wu Ming-Der について
Food Industry Research and Development Institute, Hsinchu 300, Taiwan について
Cheng Ming-Jen について
Food Industry Research and Development Institute, Hsinchu 300, Taiwan について
Ko Horng-Huey について
Department of Fragrance and Cosmetic Science, College of Pharmacy, Kaohsiung 807, Taiwan について
Chang Hsun-Shuo について
School of Pharmacy, College of Pharmacy, Kaohsiung Medical University, Kaohsiung 807, Taiwan について
Chang Hsun-Shuo について
Graduate Institute of Natural Products, College of Pharmacy, Kaohsiung Medical University, Kaohsiung 807, Taiwan について
Chen Jih-Jung について
School of Pharmaceutical Sciences, National Yang-Ming University, Taipei 112, Taiwan について
Chen Jih-Jung について
Department of Medical Research, China Medical University Hospital, Taichung 404, Taiwan について
Chen Cheng-Chi について
Department of Chemistry, National Taiwan University, Taipei 106, Taiwan について
Kuo Yueh-Hsiung について
Department of Chinese Pharmaceutical Sciences and Chinese Medicine Resources, China Medical University, Taichung 404, Taiwan について
Kuo Yueh-Hsiung について
Department of Biotechnology, Asia University, Taichung 413, Taiwan について
Phytochemistry Letters について
ヒノキ科 について
Cryptomeria japonica について
テルペノイド について
アビエタン について
Sesquarterpenoid について
植物の生化学 について
Cryptomeria について
樹皮 について