Wang Mengyao について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Wang Mengyao について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Wang Mengyao について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Wang Mengyao について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Chen Xing について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Chen Xing について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Chen Xing について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Chen Xing について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Zou Yufeng について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Zou Yufeng について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Zou Yufeng について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Zou Yufeng について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Chen Hongqiang について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Chen Hongqiang について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Chen Hongqiang について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Chen Hongqiang について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Xue Siwen について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Xue Siwen について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Xue Siwen について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Xue Siwen について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Qian Chang について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Qian Chang について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Qian Chang について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Qian Chang について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Wang Peng について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Wang Peng について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Wang Peng について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Wang Peng について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Xu Xinglian について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Xu Xinglian について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Xu Xinglian について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Xu Xinglian について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Zhou Guanghong について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Zhou Guanghong について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Zhou Guanghong について
Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
Zhou Guanghong について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, 210095, China について
International Journal of Food Science and Technology について
ゲル について
熱処理 について
ネットワーク について
高圧 について
熱変性 について
ミオシン について
配座転移 について
凝集 について
高圧操業 について
加圧 について
保水性 について
ネットワークアーキテクチャ について
三次元 について
構造変化 について
架橋 について
高圧処理 について
ミオシン について
ネットワーク形成 について
熱処理 について
保水性 について
食品の品質 について
食品蛋白質 について
高圧 について
誘起 について
立体配座変化 について
保水性 について