Pei Fei について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Zhong Lei について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Yang Wenjian について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Fang Yong について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Tang Xiaozhi について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Zhao Liyan について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University について
Yang Fangmei について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University について
Hu Qiuhui について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Shipin Kexue について
含水量 について
粒径 について
米粉 について
水溶性 について
粉体 について
最適化 について
高速液体クロマトグラフィー について
粘度 について
大豆粉 について
最適条件 について
糊化 について
吸水性 について
膨潤度 について
冬虫夏草 について
糊化特性 について
代謝と栄養 について
粉製品 について
穀類とその製品一般 について
Cordyceps について
押出 について
穀粒 について
最適化 について
糊化特性 について