Luo Xiuli について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province について
Yang Ying について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Institute of Food Science, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences について
Lu Shengmin について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province について
Zhang Chenlei について
Lanxi Eastern Spice Factory について
Shipin Kexue について
品質 について
醸造 について
必須アミノ酸 について
揮発分 について
フラボノイド について
発酵 について
アミノ酸 について
酸化防止 について
多価フェノール について
フェノール類 について
アリル化合物 について
フェノールエーテル について
抗酸化能 について
官能特性 について
固体発酵 について
栄養成分 について
果実品質 について
persimmon vinegar について
fermentation methods について
sensory quality について
nutritional quality について
antioxidant activity について
穀類とその製品一般 について
粉製品 について
野菜とその加工品 について
食品蛋白質 について
酢 について
栄養 について
発酵 について