Gao Yuanyuan について
Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Processing, College of Food Science and Biological Engineering,Tianjin Agricultural University について
Zhou Xiaolu について
Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Processing, College of Food Science and Biological Engineering,Tianjin Agricultural University について
Wang Rui について
Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Processing, College of Food Science and Biological Engineering,Tianjin Agricultural University について
Zhao Shuangshuang について
Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Processing, College of Food Science and Biological Engineering,Tianjin Agricultural University について
Ma Lizhen について
Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Processing, College of Food Science and Biological Engineering,Tianjin Agricultural University について
Zhang Nailin について
Enterprise Key Laboratory of High Value Transformation and Quality Control Technology of Surimi,Tianjin Kuanda Aquatic Food Co.,Ltd. について
Shipin Gongye Keji について
白色度 について
品質 について
亜硝酸塩 について
大豆油 について
保水性 について
油脂 について
ゲル強度 について
損失率 について
背脂肪 について
fried fish ball について
fat について
N-nitrosamine について
physical-chemical properties について
texture について
肉製品 について
食品照射 について
ニトロソアミン について
含有量 について
脂肪 について
比率 について
研究 について