Wu Xiaodan について
MOE Biomass Energy Research Center and State Key Laboratory of Food Science, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Wu Xiaodan について
School of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Zhang Jinsheng について
MOE Biomass Energy Research Center and State Key Laboratory of Food Science, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Zhang Jinsheng について
School of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Xu Erni について
MOE Biomass Energy Research Center and State Key Laboratory of Food Science, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Xu Erni について
School of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Liu Yuhuan について
MOE Biomass Energy Research Center and State Key Laboratory of Food Science, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Liu Yuhuan について
School of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Cheng Yanling について
Center for Biorefining and Department of Bioproducts and Biosystems Engineering, University of Minnesota, St. Paul, MN 55108, USA について
Addy Min について
Center for Biorefining and Department of Bioproducts and Biosystems Engineering, University of Minnesota, St. Paul, MN 55108, USA について
Zhou Wenguang について
Center for Biorefining and Department of Bioproducts and Biosystems Engineering, University of Minnesota, St. Paul, MN 55108, USA について
Griffith Richard について
Center for Biorefining and Department of Bioproducts and Biosystems Engineering, University of Minnesota, St. Paul, MN 55108, USA について
Chen Paul について
Center for Biorefining and Department of Bioproducts and Biosystems Engineering, University of Minnesota, St. Paul, MN 55108, USA について
Ruan Roger について
MOE Biomass Energy Research Center and State Key Laboratory of Food Science, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Ruan Roger について
School of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Ruan Roger について
Center for Biorefining and Department of Bioproducts and Biosystems Engineering, University of Minnesota, St. Paul, MN 55108, USA について
混合培養 について
稲藁 について
エタノール発酵 について
ポリビニルアルコール について
Saccharomyces cerevisiae について
二酸化ケイ素 について
リグニンペルオキシダーゼ について
セルラーゼ について
発酵 について
最適条件 について
脂肪族アルコール について
加水分解物 について
ラッカーゼ について
リグニナーゼ について
エタノール生産 について
稲わら について
混合培養 について
リグニン分解酵素 について
その場酵素的加水分解 について
共固定化 について
生物燃料及び廃棄物燃料 について
液体燃料工業 について
エタノール生産 について
稲わら について
微生物 について
加水分解 について
発酵 について