Zhou Cunshan について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Provincial Key Laboratory for Physical Processing of Agricultural Products, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, 212013, China について
Li Yanhua について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Provincial Key Laboratory for Physical Processing of Agricultural Products, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, 212013, China について
Yu Xiaojie について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Provincial Key Laboratory for Physical Processing of Agricultural Products, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, 212013, China について
Yang Hua について
College of Biological and Environmental Sciences, Zhejiang Provincial Top Key Discipline of Biological Engineering, Zhejiang Wanli University, No. 8 South Qian Hu Road, Ningbo, 315100, China について
Ma Haile について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Provincial Key Laboratory for Physical Processing of Agricultural Products, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, 212013, China について
Yagoub Abu ElGasim A. について
Faculty of Agriculture, University of Zalingie, P.O. Box 6, Zalingie, Sudan について
Cheng Yu について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Provincial Key Laboratory for Physical Processing of Agricultural Products, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, 212013, China について
Hu Jiali について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Provincial Key Laboratory for Physical Processing of Agricultural Products, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, 212013, China について
Otu Phyllis Naa Yarley について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Provincial Key Laboratory for Physical Processing of Agricultural Products, Jiangsu University, No. 301 Xuefu Road, Zhenjiang, 212013, China について
Otu Phyllis Naa Yarley について
Science Laboratory Technology, Accra Polytechnic, P.O. Box 561, Accra, Ghana について
LWT - Food Science and Technology について
弾性 について
三重螺旋 について
円偏光二色性 について
キャラクタリゼーション について
塩化ナトリウム について
走査電子顕微鏡 について
凍結乾燥 について
コラーゲン について
熱安定性 について
原子間力顕微鏡 について
可溶性 について
ヒドロキシ化 について
溶解性 について
アミノ酸 について
窒素複素環化合物 について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
ヒドロキシル化 について
コラーゲンI について
ニワトリ足は皮膚 について
コラーゲン抽出 について
キャラクタリゼーション について
レオロジー特性 について
加水分解の程度 について
果実とその加工品 について
動物性水産食品 について
食品の品質 について
可溶性 について
コラーゲン について
ニワトリ について
特性化 について