Azelmad K. について
Laboratory of Microbial Biotechnology and Vegetal Protection, Faculty of Sciences University Ibn Zohr Agadir-Morocco, Morocco について
Hamadi F. について
Laboratory of Microbial Biotechnology and Vegetal Protection, Faculty of Sciences University Ibn Zohr Agadir-Morocco, Morocco について
Mimouni R. について
Laboratory of Microbial Biotechnology and Vegetal Protection, Faculty of Sciences University Ibn Zohr Agadir-Morocco, Morocco について
Amzil K. について
Laboratory of Microbial Biotechnology and Vegetal Protection, Faculty of Sciences University Ibn Zohr Agadir-Morocco, Morocco について
Latrache H. について
Laboratory of Bioprocess and Biointerfaces, Faculty of Sciences and Techniques, Sultan Moulay Slimane University, Beni Mellal, Morocco について
Mabrouki M. について
Laboratory of Industrial Engineering, Faculty of Sciences and Techniques, Sultan Moulay Slimane University, Beni Mellal, Morocco について
El Boulani A. について
Laboratory of Microbial Biotechnology and Vegetal Protection, Faculty of Sciences University Ibn Zohr Agadir-Morocco, Morocco について
Food Control について
大理石 について
基質 について
黄色ぶどう球菌 について
花崗岩 について
ぶどう球菌属 について
ステンレス鋼 について
接着 について
厨房 について
細菌付着 について
物理化学的性質 について
Staphylococcus xylosus について
接着 について
物理化学的性質 について
食品接触面 について
黄色ブドウ球菌 について
Staphylococcus xylosus について
Roughness について
微生物の生化学 について
肉製品 について
食品の汚染 について
給食 について
家庭 について
台所 について
発見 について
黄色ぶどう球菌 について
Staphylococcus について