Lupo C. について
Ifremer, Laboratoire de Genetique et Pathologie des Mollusques Marins, Avenue de Mus de Loup, F-17390 La Tremblade, France について
Wilmart O. について
Staff Direction for Risk Assessment, Directorate-general of Control Policy, Federal Agency for the Safety of the Food Chain (FASFC), Brussels, Belgium について
Van Huffel X. について
Staff Direction for Risk Assessment, Directorate-general of Control Policy, Federal Agency for the Safety of the Food Chain (FASFC), Brussels, Belgium について
Dal Pozzo F. について
Research Unit in Epidemiology and Risk Analysis Applied to Veterinary Science (UREAR-ULg), Fundamental and Applied Research for Animals & Health (FARAH), Faculty of Veterinary Medicine, University of Liege, Liege, Belgium について
Saegerman C. について
Research Unit in Epidemiology and Risk Analysis Applied to Veterinary Science (UREAR-ULg), Fundamental and Applied Research for Animals & Health (FARAH), Faculty of Veterinary Medicine, University of Liege, Liege, Belgium について
Saegerman C. について
Belgium Scientific Committee of the Federal Agency for the Safety of the Food Chain (FASFC), Brussels, Belgium について
Food Control について
因果律 について
危険因子 について
経営者 について
食物連鎖 について
公衆衛生 について
気候変動 について
食品 について
企業経営 について
リスク低減 について
防止対策 について
病原微生物 について
オンライン調査 について
利害関係者 について
リスク知覚 について
動物健康 について
植物健康 について
食品安全性 について
オンライン調査 について
Web調査 について
食品衛生一般 について
利害関係者 について
食物連鎖 について
リスク について
予防 について
態度 について