Zhang Yulei について
College of Food Science and Engineering,Shanxi Agricultural University, Agricultural and Livestock Products Processing Postgraduate Education Innovation Center of Shanxi Province について
Zhang Yudan について
College of Food Science and Engineering,Shanxi Agricultural University, Agricultural and Livestock Products Processing Postgraduate Education Innovation Center of Shanxi Province について
Niu Xiaofeng について
Agricultural and Livestock Products Processing Postgraduate Education Innovation Center of Shanxi Province, Shanxi Liuweizhai industry limited company について
Wang Yu について
College of Food Science and Engineering,Shanxi Agricultural University, Agricultural and Livestock Products Processing Postgraduate Education Innovation Center of Shanxi Province について
Shipin Gongye Keji について
電気化学的水処理 について
クロロフィル について
殺菌作用 について
酸性 について
新鮮度 について
重量損失 について
インゲンマメ について
保蔵 について
硬度 について
水処理 について
ラクトン について
水溶性ビタミン について
第二アルコール について
ポリオール について
次亜塩素酸ナトリウム について
生理機能 について
アルカリ性 について
機能性 について
acidic electrolyzed functional water について
alkaline electrolyzed functional water について
Phaseolus vulgaris L. について
quality について
野菜とその加工品 について
アスコルビン酸 について
電気化学的水処理 について
インゲンマメ について
貯蔵 について