Wang Gang について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Yu Mingzheng について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Dong Fei について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Shi Jianrong について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Xu Jianhong について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Food Control について
最適化 について
Fusarium について
単離 について
Bacillus pumilus について
家畜 について
桿菌属 について
細菌 について
分解物 について
繁殖障害 について
応答曲面法 について
キャラクタリゼーション について
土壌細菌 について
エステル結合ヒドロラーゼ について
分解速度 について
分解菌 について
ゼアラレノン について
Biodegradation について
エステラーゼ活性 について
Bacillus pumilus について
食品の汚染 について
エステラーゼ について
活性 について
ゼアラレノン について
分解細菌 について
Bacillus について
Es について
特性化 について