Charbonneau Mark R. について
Center for Genome Sciences and Systems Biology, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Charbonneau Mark R. について
Center for Gut Microbiome and Nutrition Research, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
O’Donnell David について
Center for Genome Sciences and Systems Biology, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
O’Donnell David について
Center for Gut Microbiome and Nutrition Research, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Blanton Laura V. について
Center for Genome Sciences and Systems Biology, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Blanton Laura V. について
Center for Gut Microbiome and Nutrition Research, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Totten Sarah M. について
Department of Chemistry, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Totten Sarah M. について
Foods for Health Institute, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Davis Jasmine C.C. について
Department of Chemistry, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Davis Jasmine C.C. について
Foods for Health Institute, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Barratt Michael J. について
Center for Genome Sciences and Systems Biology, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Barratt Michael J. について
Center for Gut Microbiome and Nutrition Research, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Cheng Jiye について
Center for Genome Sciences and Systems Biology, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Cheng Jiye について
Center for Gut Microbiome and Nutrition Research, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Guruge Janaki について
Center for Genome Sciences and Systems Biology, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Guruge Janaki について
Center for Gut Microbiome and Nutrition Research, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Talcott Michael について
Division of Comparative Medicine, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Bain James R. について
Sarah W. Stedman Nutrition and Metabolism Center and Duke Molecular Physiology Institute, Duke University Medical Center, Durham, NC 27710, USA について
Bain James R. について
Department of Medicine, Duke University Medical Center, Durham, NC 27710, USA について
Bain James R. について
Department of Pharmacology and Cancer Biology, Duke University Medical Center, Durham, NC 27710, USA について
Muehlbauer Michael J. について
Sarah W. Stedman Nutrition and Metabolism Center and Duke Molecular Physiology Institute, Duke University Medical Center, Durham, NC 27710, USA について
Ilkayeva Olga について
Sarah W. Stedman Nutrition and Metabolism Center and Duke Molecular Physiology Institute, Duke University Medical Center, Durham, NC 27710, USA について
Wu Chao について
Hilmar Ingredients, Hilmar Cheese Company, Hilmar, CA 95324, USA について
Struckmeyer Tedd について
Hilmar Ingredients, Hilmar Cheese Company, Hilmar, CA 95324, USA について
Barile Daniela について
Foods for Health Institute, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Barile Daniela について
Department of Food Science and Technology, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Mangani Charles について
College of Medicine, University of Malawi, Chichiri, Blantyre 3, Malawi について
Jorgensen Josh について
Department of Nutrition, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Fan Yue-mei について
Department of International Health, School of Medicine, University of Tampere, FI-33521 Tampere, Finland について
Maleta Kenneth について
College of Medicine, University of Malawi, Chichiri, Blantyre 3, Malawi について
Dewey Kathryn G. について
Department of Nutrition, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Ashorn Per について
Department of International Health, School of Medicine, University of Tampere, FI-33521 Tampere, Finland について
Ashorn Per について
Department of Paediatrics, Tampere University Hospital, FI-33521 Tampere, Finland について
Newgard Christopher B. について
Sarah W. Stedman Nutrition and Metabolism Center and Duke Molecular Physiology Institute, Duke University Medical Center, Durham, NC 27710, USA について
Newgard Christopher B. について
Department of Medicine, Duke University Medical Center, Durham, NC 27710, USA について
Newgard Christopher B. について
Department of Pharmacology and Cancer Biology, Duke University Medical Center, Durham, NC 27710, USA について
Lebrilla Carlito について
Department of Chemistry, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Lebrilla Carlito について
Foods for Health Institute, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Mills David A. について
Foods for Health Institute, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Mills David A. について
Department of Food Science and Technology, University of California at Davis, Davis, CA 95616, USA について
Gordon Jeffrey I. について
Center for Genome Sciences and Systems Biology, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Gordon Jeffrey I. について
Center for Gut Microbiome and Nutrition Research, Washington University School of Medicine, St. Louis, MO 63110, USA について
Cell (Cambridge, Mass.) について
マウス について
無菌動物 について
乳児 について
成長異常 について
母乳 について
少糖類 について
栄養失調 について
アミノ糖 について
糞便 について
マラウイ共和国 について
代謝 について
体重増加 について
シアル酸 について
無菌マウス について
成長不全 について
ネズミ亜目 について
子供 について
発育不良 について
動物生理一般 について
シアル酸 について
母乳 について
オリゴ糖 について
乳児 について
栄養失調 について
モデル について
微生物 について
発育 について
促進 について