Maffei Daniele F. について
Food Research Center, Department of Food and Experimental Nutrition, Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of Sao Paulo, Av. Prof. Lineu Prestes, 580, B14, 05508-000, Sao Paulo, SP, Brazil について
Maffei Daniele F. について
Department of Food Science, School of Environmental and Biological Sciences, Rutgers, The State University of New Jersey, 65 Dudley Road, 08901-8520 New Brunswick, NJ, USA について
Sant’Ana Anderson S. について
Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, 13083-862, Campinas, SP, Brazil について
Franco Bernadette D.G.M. について
Food Research Center, Department of Food and Experimental Nutrition, Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of Sao Paulo, Av. Prof. Lineu Prestes, 580, B14, 05508-000, Sao Paulo, SP, Brazil について
Schaffner Donald W. について
Department of Food Science, School of Environmental and Biological Sciences, Rutgers, The State University of New Jersey, 65 Dudley Road, 08901-8520 New Brunswick, NJ, USA について
Food Research International について
殺菌薬 について
病原体 について
リスク評価 について
塩素 について
ブラジル連邦共和国 について
サルモネラ属 について
小売 について
葉菜 について
角分布 について
最適管理 について
Excel について
加工工場 について
発症リスク について
定量的評価 について
交差汚染 について
リスク評価 について
交差汚染 について
Salmonella について
葉緑 について
洗浄 について
食品の汚染 について
果実とその加工品 について
Salmonella について
疾患 について
リスク について
葉野菜 について
洗浄 について
段階 について
交差汚染 について
定量的評価 について