Debonne Els について
Laboratory of Applied Mycology (MYCOLAB), Department of Applied Biosciences, Faculty of Bioscience Engineering, Food2Know, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000, Ghent, Belgium について
Debonne Els について
Laboratory of Cereal Technology, Department of Applied Biosciences, Faculty of Bioscience Engineering, Food2Know, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
Van Bockstaele Filip について
Laboratory of Cereal Technology, Department of Applied Biosciences, Faculty of Bioscience Engineering, Food2Know, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
De Leyn Ingrid について
Laboratory of Cereal Technology, Department of Applied Biosciences, Faculty of Bioscience Engineering, Food2Know, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
Devlieghere Frank について
Laboratory of Applied Mycology (MYCOLAB), Department of Applied Biosciences, Faculty of Bioscience Engineering, Food2Know, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000, Ghent, Belgium について
Devlieghere Frank について
Laboratory of Food Microbiology and Food Preservation, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000, Ghent, Belgium について
Eeckhout Mia について
Laboratory of Applied Mycology (MYCOLAB), Department of Applied Biosciences, Faculty of Bioscience Engineering, Food2Know, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000, Ghent, Belgium について
Eeckhout Mia について
Laboratory of Cereal Technology, Department of Applied Biosciences, Faculty of Bioscience Engineering, Food2Know, Ghent University, Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Ghent, Belgium について
LWT - Food Science and Technology について
コムギ について
Aspergillus niger について
Penicillium について
シェルフライフ について
抗真菌作用 について
in vitro実験 について
真菌類 について
保存料 について
Aspergillus について
希釈 について
サワードウ について
食品 について
精油 について
潜在力 について
タイム油 について
Aspergillus について
Penicillium について
タイム精油 について
サワードウ について
Par焼いたパン について
チャレンジ試験 について
精油,香料 について
微生物の生化学 について
焼成 について
コムギ について
応用 について
Aspergillus について
Penicillium について
タイム について
精油 について
抗真菌活性 について
検証 について