Pan Yuanyuan について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Pan Yuanyuan について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Pan Yuanyuan について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Sun Da-Wen について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
Food Refrigeration and Computerized Food Technology (FRCFT), Agriculture and Food Science Centre, University College Dublin, National University of Ireland, Belfield, Dublin 4, Ireland について
Han Zhong について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Han Zhong について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Han Zhong について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, Guangzhou Higher Education Mega Centre, Guangzhou 510006, China について
Trends in Food Science & Technology について
電磁場 について
シェルフライフ について
栄養価 について
食品 について
電離放射線 について
熱処理 について
電場 について
微生物 について
マイクロ波 について
食品安全性 について
不活性化 について
食品工業 について
パルス電場 について
加工食品 について
熱不活性化 について
電場 について
電磁場 について
非熱的処理 について
微生物不活性化 について
活性化媒体 について
食品製造・加工・保蔵法一般 について
食品の化学・栄養価 について
食品 について
微生物 について
熱不活性化 について
電磁場 について
応用 について