Abdollahzadeh Esmail について
Department of Seafood Science and Technology, Faculty of Fisheries and Environmental Science, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Ojagh Seyed Mahdi について
Department of Seafood Science and Technology, Faculty of Fisheries and Environmental Science, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Hosseini Hedayat について
Department of Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Irajian Gholamreza について
Department of Microbiology, Faculty of Medicine, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Ghaemi Ezzat Allah について
Department of Microbiology, Golestan University of Medical Sciences, Gorgan, Iran について
LWT - Food Science and Technology について
血清型 について
リステリア菌 について
小売 について
罹患率 について
水産物 について
単離 について
遺伝子 について
水産加工 について
Listeria について
スクリーニング について
水産食品 について
スーパーマーケット について
イラン・イスラム共和国 について
病原遺伝子 について
分離株 について
Listeria monocytogenes について
水産食品 について
病原性遺伝子 について
遺伝毒性血清型分類 について
エビ について
食品衛生一般 について
微生物の生化学 について
イラン について
魚類 について
エビ について
調理 について
RTE について
水産物 について
Listeria について
SPP について
有病率 について
分子特性 について