Li Xue-Peng について
College of Food Science and Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Zhou Ming-Yan について
College of Food Science and Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Liu Jin-Feng について
College of Food Science and Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Xu Yong-Xia について
College of Food Science and Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Mi Hong-Bo について
College of Food Science and Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Yi Shu-Min について
College of Food Science and Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Li Jian-Rong について
College of Food Science and Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Bohai University, Jinzhou, 121013, China について
Lin Hong について
College of Food Science and Engineering, The Ocean University of China, Qingdao, 266003, China について
Journal of Food Processing and Preservation について
被覆 について
新鮮度 について
Pseudomonas について
チョウジ について
ヒラメ について
水分 について
乳酸菌 について
官能検査 について
シェルフライフ について
冷蔵 について
キトサン について
抗微生物作用 について
微生物学 について
酸素 について
品質 について
食品衛生一般 について
動物性水産食品 について
丁子油 について
キトサン について
ヒラメ について
シェルフライフ について