Xu Zongji について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing について
He Haiyan について
Jiangsu Vocational Institute of Commerce について
Yuan Jian について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing について
He Rong について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing について
Ju Xingrong について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing について
Shipin Gongye Keji について
エステル について
アルコール について
アルデヒド について
GC-MS分析 について
揮発分 について
アルカン について
主成分分析 について
アルケン について
ショウガ について
超臨界 について
エタノール抽出 について
決定係数 について
抽出物 について
比較分析 について
ginger oil について
GC-MS について
volatile compounds について
PCA について
食品の分析 について
ショウガ について
フレーバー について
比較分析 について