Ali M. A. について
Department of Process and Food Engineering, Faculty of Engineering, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Ali M. A. について
Department of Structures and Environmental Engineering, University of Agriculture, Faisalabad, 38000, Pakistan について
Yusof Y. A. について
Department of Process and Food Engineering, Faculty of Engineering, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Chin N. L. について
Department of Process and Food Engineering, Faculty of Engineering, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Ibrahim M. N. について
Department of Process and Food Engineering, Faculty of Engineering, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Journal of Food Process Engineering について
食品加工 について
粒度 について
栄養素 について
粉砕機 について
穀類 について
最適条件 について
粉体 について
品質 について
凝集 について
研削 について
最適化 について
流動性 について
分析機器 について
粒径 について
含水量 について
食品の乾燥 について
野菜とその加工品 について
粉砕 について
最適化 について
栄養素 について
葉 について