Kan Lina について
Department of Food Science and Engineering, College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Process and Safety, Beijing Forestry University, Beijing 100083, China について
Li Qian について
Department of Food Science and Engineering, College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Process and Safety, Beijing Forestry University, Beijing 100083, China について
Xie Shuangshuang について
Department of Food Science and Engineering, College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Process and Safety, Beijing Forestry University, Beijing 100083, China について
Hu Jiaqi について
Department of Food Science and Engineering, College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Process and Safety, Beijing Forestry University, Beijing 100083, China について
Wu Yanwen について
Beijing Center for Physical and Chemical Analysis, Beijing Food Safety Analysis and Testing Engineering Research Center, Beijing 100089, China について
Ouyang Jie について
Department of Food Science and Engineering, College of Biological Sciences and Technology, Beijing Key Laboratory of Forest Food Process and Safety, Beijing Forestry University, Beijing 100083, China について
Carbohydrate Polymers について
ゲル について
X線回折 について
熱処理 について
集合組織 について
回折 について
結晶度 について
澱粉 について
焙焼 について
微細構造 について
熱加工 について
テクスチャ について
テクスチャープロフィール分析 について
アミロース含量 について
物理化学的性質 について
クリ について
澱粉 について
カーネル について
熱処理 について
物理化学的特性 について
テクスチャプロファイル について
多糖類 について
クリ について
カーネル について
澱粉 について
テクスチャ について
プロフィル について
物理化学的性質 について
熱処理 について