Wu Peng について
Department of Chemical Engineering and Biochemical Engineering, College of Chemistry and Chemical Engineering, Xiamen University, Xiamen 361005, China について
Wu Peng について
ARC Centre of Excellence in Plant Cell Walls, Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, St Lucia 4072, QLD, Australia について
Bhattarai Rewati R. について
ARC Centre of Excellence in Plant Cell Walls, Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, St Lucia 4072, QLD, Australia について
Dhital Sushil について
ARC Centre of Excellence in Plant Cell Walls, Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, St Lucia 4072, QLD, Australia について
Deng Renpan について
Department of Chemical Engineering and Biochemical Engineering, College of Chemistry and Chemical Engineering, Xiamen University, Xiamen 361005, China について
Chen Xiao Dong について
Department of Chemical Engineering and Biochemical Engineering, College of Chemistry and Chemical Engineering, Xiamen University, Xiamen 361005, China について
Chen Xiao Dong について
School of Chemical and Environmental Engineering, College of Chemistry, Chemical Engineering and Materials Science, Soochow University, Suzhou 215123, China について
Gidley Michael J. について
ARC Centre of Excellence in Plant Cell Walls, Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, St Lucia 4072, QLD, Australia について
Journal of Food Engineering について
加水分解 について
可溶性 について
律速 について
消化 について
マンゴー について
レオロジー について
粘度 について
澱粉 について
十二指腸 について
乾燥食品 について
ムチン について
in vitro実験 について
ペクチン について
溶解性 について
水溶性食物繊維 について
in vitro消化 について
DIVRSDモデル について
圧延押出 について
消化 について
胃内容物排出速度 について
ペクチン について
ブタ胃ムチン について
食品蛋白質 について
野菜とその加工品 について
穀類とその製品一般 について
ラット について
胃 について
十二指腸 について
モデル について
ペクチン について
マンゴー について
濃縮 について
飼料 について
消化 について