Zhang Binjia について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Zhang Binjia について
Australian Institute for Bioengineering and Nanotechnology, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Zhang Binjia について
College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Xie Fengwei について
Australian Institute for Bioengineering and Nanotechnology, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Xie Fengwei について
School of Chemical Engineering, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Zhang Tianlong について
Australian Institute for Bioengineering and Nanotechnology, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Zhang Tianlong について
School of Chemistry and Molecular Biosciences, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Chen Ling について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Li Xiaoxi について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, College of Light Industry and Food Sciences, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Truss Rowan W. について
School of Chemical Engineering, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Halley Peter J. について
Australian Institute for Bioengineering and Nanotechnology, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Halley Peter J. について
School of Chemical Engineering, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Shamshina Julia L. について
The University of Alabama, Tuscaloosa, AL 35487, USA について
Shamshina Julia L. について
525 Solutions, Inc., 720 2nd Street, Tuscaloosa, AL 35401, USA について
McNally Tony について
International Institute for Nanocomposites Manufacturing (IINM), WMG, University of Warwick, CV4 7AL, UK について
Rogers Robin D. について
The University of Alabama, Tuscaloosa, AL 35487, USA について
Rogers Robin D. について
Department of Chemistry, McGill University, 801 Sherbrooke Street West, Montreal, QC H3A 0B8, Canada について
Carbohydrate Polymers について
構造特性 について
可塑化 について
熱安定性 について
緻密化 について
可塑剤 について
分子間相互作用 について
生体高分子 について
Raman分光法 について
澱粉 について
結晶度 について
柔軟性 について
ヒドロキシ基 について
脂肪族アルコール について
ポリオール について
脂肪酸 について
薬物 について
ヒドロキシル基 について
澱粉ベース材料 について
イオン液体 について
1-エチル-3-メチルイミダゾリウム酢酸 について
Plasticizer について
相対湿度 について
加齢 について
多糖類 について
可塑剤,軟化剤 について
1-エチル-3-メチルイミダゾリウム について
澱粉 について
酢酸 について
可塑化 について
グリセロール について
加齢 について