Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Bian Huan について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Jiang Yun について
Nanjing Normal University Ginling College について
Zhu Yongzhi について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Wu Haihong について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Wang Daoying について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Xu Weimin について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control について
Shipin Gongye Keji について
ピクルス について
風 について
含水量 について
塩漬 について
硬度 について
品質 について
官能検査 について
スコア について
有意差 について
air-drying Parabramis pekinensis について
pickled methods について
physiochemical indexes について
肉製品 について
食品の品質 について
生肉の品質と処理 について
塩漬 について
風乾 について
指標 について