Zakowska-Biemans Sylwia について
Department of Organization and Consumption Economics, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences WULS-SGGW, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw Poland について
Pieniak Zuzanna について
Consumer and Sensory Research Institute Ltd, ul. Sienna 55/9, 00-820 Warsaw, Poland について
Gutkowska Krystyna について
Department of Organization and Consumption Economics, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences WULS-SGGW, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw Poland について
Wierzbicki Jerzy について
Polish Beef Association, ul. Smulikowskiego 4, 00-389 Warsaw, Poland について
Cieszynska Katarzyna について
Department of Technique and Food Development, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences WULS-SGGW, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland について
Sajdakowska Marta について
Department of Organization and Consumption Economics, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences WULS-SGGW, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw Poland について
Kosicka-Gebska Malgorzata について
Department of Organization and Consumption Economics, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences WULS-SGGW, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw Poland について
Meat Science について
料理 について
牛肉 について
ポーランド共和国 について
通信チャネル について
適応性 について
情報源 について
セグメンテーション について
自己管理 について
消費者 について
クラスタ について
牛肉品質 について
健康 について
生肉の品質と処理 について
肉製品 について
市場調査,広告 について
ポーランド について
情報源 について
牛肉 について
消費者 について
セグメント について
分布 について