Guo Xingfeng について
Agriculture School, Liaocheng University, Liaocheng 252000, China について
Guo Xingfeng について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Guo Xingfeng について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Guo Xingfeng について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing 100083, China について
Zhao Wenting について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Zhao Wenting について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Zhao Wenting について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing 100083, China について
Liao Xiaojun について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Liao Xiaojun について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Liao Xiaojun について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing 100083, China について
Hu Xiaosong について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Hu Xiaosong について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Hu Xiaosong について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing 100083, China について
Wu Jihong について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Wu Jihong について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China について
Wu Jihong について
National Engineering Research Center for Fruits and Vegetables Processing, Beijing 100083, China について
Wang Xiao について
Shandong Analysis and Test Center, Shandong Academy of Sciences, Jinan 250014, China について
LWT - Food Science and Technology について
ザボン について
応答曲面法 について
高速度 について
ペクチン について
最適化 について
剪断 について
粘度 について
抽出装置 について
抽剤 について
均質化 について
果皮 について
平均分子量 について
固有粘度 について
抽出時間 について
Polysaccharide について
ガラクツロン酸 について
エステル化の程度 について
Viscosity について
粘度平均分子量 について
澱粉以外の多糖類 について
果実とその加工品 について
せん断 について
均質化 について
ザボン について
ペクチン について