Wu Rina について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Jin Fen について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Su Hang について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Gao Yan について
Food Science and Engineering College,Beijing University of Agriculture について
Zhang Peng について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Jin Maojun について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Shao Hua について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Wang Shanshan について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Zheng Lufei について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
She Yongxin について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Wang Jing について
Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro - Products, Chinese Academy of Agricultural Sciences について
Zhongguo Youliao Zuowu Xuebao について
胡麻油 について
成人 について
オリーブ油 について
植物油脂 について
芳香族縮合炭化水素 について
大豆油 について
とうもろこし油 について
炭化 について
落花生油 について
GC-MS分析 について
ひまわり油 について
健康リスク について
食用植物 について
北京市 について
Edible vegetable oil について
PAHs について
Contamination characteristics について
Health risk assessment について
食用油脂,マーガリン について
食品の汚染 について
食品一般 について
有機化合物の各種分析 について
食品の分析 について
フェナントレン について
北京 について
地域 について
食用植物油 について
多環芳香族炭化水素 について
汚染 について
健康リスク評価 について