Csambalik Laszlo について
Department of Ecological and Sustainable Production Systems, Faculty of Horticultural Science, Szent Istvan University, 29-43 Villanyi ut, H-1118 Budapest, Hungary について
Diveky-Ertsey Anna について
Department of Ecological and Sustainable Production Systems, Faculty of Horticultural Science, Szent Istvan University, 29-43 Villanyi ut, H-1118 Budapest, Hungary について
Pusztai Peter について
Department of Ecological and Sustainable Production Systems, Faculty of Horticultural Science, Szent Istvan University, 29-43 Villanyi ut, H-1118 Budapest, Hungary について
Boros Fruzsina について
Department of Postharvest Sciences and Sensory Evaluation, Faculty of Food Science, Szent Istvan University, 29-43 Villanyi ut, H-1118 Budapest, Hungary について
Orban Csaba について
Department of Dietetics and Nutrition Science, Faculty of Health Sciences, Semmelweis University, 17 Vas utca, H-1088 Budapest, Hungary について
Kovacs Sandor について
Department of Research Methodology and Statistics, Institute of Sectorial Economics and Methodology, Faculty of Economics and Business, University of Debrecen, 138. Boszormenyi ut, H-4032 Debrecen, Hungary について
Gere Attila について
Department of Postharvest Sciences and Sensory Evaluation, Faculty of Food Science, Szent Istvan University, 29-43 Villanyi ut, H-1118 Budapest, Hungary について
Sipos Laszlo について
Department of Postharvest Sciences and Sensory Evaluation, Faculty of Food Science, Szent Istvan University, 29-43 Villanyi ut, H-1118 Budapest, Hungary について
Journal of Functional Foods について
事例研究 について
栄養素 について
植物栄養素 について
交差検証法 について
トマト について
消費者 について
高次元 について
統計解析 について
在来種 について
等級づけ について
品種 について
抗酸化剤 について
植物化学 について
有意差 について
植物化学 について
抗酸化剤 について
トマト について
ランドレース について
差分ランキング(SRD)の和 について
野菜とその加工品 について
植物 について
栄養素 について
視点 について
評価 について
消費 について
トマト について
在来種 について
研究 について