Hong Qing について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Hong Qing について
State Key Laboratory of Dairy Biotechnology, Technology Center and Dairy Research Institute of Bright Dairy & Food Co. Ltd., Shanghai, 200436, China について
Wang Gang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Zhang Qiuxiang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Tian Fengwei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Xiao-Ming Liu について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Zhao Jianxin について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Chen Yong-Quan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Zhang Hao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Chen Wei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Chen Wei について
Beijing Innovation Centre of Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology & Business University, Beijing, 100048, China について
International Journal of Dairy Technology について
チーズ製造 について
エステル について
微生物 について
脂肪族アルコール について
エチルエステル について
カマンベールチーズ について
チーズ について
エタノール について
カマンベールチーズ について
エステル について
増強 について