Xu Jianhong について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Wang Hongjie について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Zhu Ziwei について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Zhu Ziwei について
College of Life Science, Nanjing Agricultural University, 210095, China について
Ji Fang について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Yin Xianchao について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Hong Qing について
College of Life Science, Nanjing Agricultural University, 210095, China について
Shi Jianrong について
Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Cultivation Base, Key Laboratory of Control Technology and Standard for Agro-Product Quality and Safety, Ministry of Agriculture, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Institute ... について
Food Control について
コムギ について
生物分解 について
Bacillus amyloliquefaciens について
生理学 について
最適条件 について
ヒト について
単離 について
系統発生 について
細胞密度 について
キャラクタリゼーション について
マイコトキシン について
16S rRNA について
バシラス属 について
フザリウム属 について
微生物 について
芽胞形成菌 について
不完全菌類 について
不完全糸状菌類 について
ケトン について
大環状化合物 について
ラクトン について
多価フェノール について
芳香族縮合化合物 について
桿菌属 について
Fusarium について
マイコトキシン について
ゼアラレノン について
Biodegradation について
Bacillus amyloliquefaciens について
食品の汚染 について
その他の汚染原因物質 について
Bacillus について
単離 について
特性化 について
SPP について
ゼアラレノン について
分解 について
研究 について