Adeyemi Kazeem Dauda について
Faculty of Agriculture, Department of Animal Science, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Adeyemi Kazeem Dauda について
Department of Animal Production, University of Ilorin, Ilorin, PMB 1515, Nigeria について
Shittu Rafiat Morolayo について
Faculty of Food Science and Technology, Department of Food Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Sabow Azad Behnan について
Faculty of Agriculture, Department of Animal Science, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Sabow Azad Behnan について
Department of Animal Resource, University of Salahaddin, Erbil, Kurdistan Region, Iraq について
Karim Roselina について
Faculty of Food Science and Technology, Department of Food Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Sazili Awis Qurni について
Faculty of Agriculture, Department of Animal Science, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Sazili Awis Qurni について
Halal Products Research Institute, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Sazili Awis Qurni について
Laboratory of Animal Production, Institute of Tropical Agriculture, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Journal of Food Processing and Preservation について
ビタミンE について
酸化 について
酸化防止 について
ω-3脂肪酸 について
シェルフライフ について
脂質 について
冷蔵 について
カロチノイド について
品質 について
ミオグロビン について
柔軟性 について
熟成 について
酸化安定性 について
山羊肉 について
胸最長筋 について
食品添加剤 について
果実とその加工品 について
筋原線維蛋白質 について
脂質 について
ミオグロビン について
酸化 について
プロファイル について
条件付け について
ヤギ について
胸 について
官能特性 について