Allende Ana について
Quality, Safety and Bioactivity of Plant Foods, Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, PO Box 164, Espinardo, Murcia E-30100, Spain について
Castro-Ibanez Irene について
Quality, Safety and Bioactivity of Plant Foods, Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, PO Box 164, Espinardo, Murcia E-30100, Spain について
Lindqvist Roland について
Division of Risk and Benefit Assessment, National Food Agency, SE-75126 Uppsala, Sweden について
Gil Maria Isabel について
Quality, Safety and Bioactivity of Plant Foods, Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, PO Box 164, Espinardo, Murcia E-30100, Spain について
Uyttendaele Mieke について
Department of Food Safety and Food Quality, Laboratory of Food Preservation and Food Microbiology, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links, 653, 9000 Ghent, Belgium について
Jacxsens Liesbeth について
Department of Food Safety and Food Quality, Laboratory of Food Preservation and Food Microbiology, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links, 653, 9000 Ghent, Belgium について
International Journal of Food Microbiology について
大腸菌 について
太陽放射 について
微生物汚染 について
病原体 について
罹患率 について
気象条件 について
灌漑用水 について
スペイン について
農業 について
降雨 について
農作物 について
水質 について
冬 について
農業慣行 について
一次生産 について
定量的微生物リスク分析 について
QMRA について
良好な農業指針 について
気候学的条件 について
季節的変動 について
葉緑 について
食品の汚染 について
スペイン について
ホウレンソウ について
大腸菌 について
定量 について
汚染評価 について
気象条件 について
農業慣行 について