De Clercq Nikki について
Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Member of Food2Know, Brusselsesteenweg 370, 9090, Melle, Belgium について
Van Coillie Els について
Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Member of Food2Know, Brusselsesteenweg 370, 9090, Melle, Belgium について
Horemans Benjamin について
Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Member of Food2Know, Brusselsesteenweg 370, 9090, Melle, Belgium について
Horemans Benjamin について
Ghent University, Faculty of Bioscience Engineering, Department of Food Safety and Food Quality, Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition, Member of Food2Know, Coupure Links 653, 9000, Ghent, Belgium について
Duquenne Barbara について
Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Member of Food2Know, Brusselsesteenweg 370, 9090, Melle, Belgium について
Vandekerckhove Marjolein について
Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Member of Food2Know, Brusselsesteenweg 370, 9090, Melle, Belgium について
Vlaemynck Geertrui について
Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Member of Food2Know, Brusselsesteenweg 370, 9090, Melle, Belgium について
De Meulenaer Bruno について
Ghent University, Faculty of Bioscience Engineering, Department of Food Safety and Food Quality, Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition, Member of Food2Know, Coupure Links 653, 9000, Ghent, Belgium について
Devlieghere Frank について
Ghent University, Faculty of Bioscience Engineering, Department of Food Safety and Food Quality, Laboratory of Food Microbiology and Food Preservation, Member of Food2Know, Coupure Links 653, 9000, Ghent, Belgium について
Food Control について
湿潤 について
菓子 について
ナッツ類 について
シェルフライフ について
充填物 について
真菌類 について
クルミ について
汚染物質 について
チョコレート について
脂肪族アルデヒド について
酸化安定性 について
汚染除去 について
生物学的評価 について
予防対策 について
果実とその加工品 について
微生物の生化学 について
チョコレート について
菓子 について
真菌 について
汚染 について
クルミ について
湿潤 について