Ciminelli Virginia S.T. について
Universidade Federal de Minas Gerais, Department of Metallurgical and Materials Engineering, Belo Horizonte 31270901, Brazil について
Ciminelli Virginia S.T. について
National Institute of Science and Technology on Minerals Resources, Water and Biodiversity, INCT-Acqua, Brazil について
Gasparon Massimo について
National Institute of Science and Technology on Minerals Resources, Water and Biodiversity, INCT-Acqua, Brazil について
Gasparon Massimo について
The University of Queensland, School of Earth Sciences, St Lucia 4072, Australia について
Ng Jack C. について
National Institute of Science and Technology on Minerals Resources, Water and Biodiversity, INCT-Acqua, Brazil について
Ng Jack C. について
The University of Queensland, National Research Centre for Environmental Toxicology (Entox), Member of Queensland Alliance for Environmental Health Science (QAEHS), Brisbane 4108, Australia について
Silva Gabriela C. について
National Institute of Science and Technology on Minerals Resources, Water and Biodiversity, INCT-Acqua, Brazil について
Caldeira Claudia L. について
Universidade Federal de Minas Gerais, Department of Metallurgical and Materials Engineering, Belo Horizonte 31270901, Brazil について
Caldeira Claudia L. について
National Institute of Science and Technology on Minerals Resources, Water and Biodiversity, INCT-Acqua, Brazil について
Chemosphere について
国連食糧農業機関 について
ヒ素 について
インゲンマメ について
ヒト について
食品 について
ブラジル連邦共和国 について
食品添加物 について
一日摂取量 について
世界保健機関 について
健康危険度評価 について
主食 について
摂取量 について
合同食品添加物専門家会議 について
ベンチマークドーズ について
健康リスク について
食品中のひ素 について
イネ について
豆類 について
ブラジルの食餌 について
曝露評価 について
健康リスク評価 について
重金属とその化合物一般 について
植物に対する影響 について
ブラジル について
食事 について
ヒ素 について
暴露 について
イネ について
インゲンマメ について