Manyori Chabwasi Isaac について
University of Zambia, School of Veterinary Medicine, Department of Disease Control, P.O. Box 32379, Lusaka, Zambia について
Mumba Chisoni について
University of Zambia, School of Veterinary Medicine, Department of Disease Control, P.O. Box 32379, Lusaka, Zambia について
Mumba Chisoni について
Norwegian University of Life Sciences, Department of Food Safety and Infection Biology, P.O. Box 8146, Oslo, Norway について
Muma John B. について
University of Zambia, School of Veterinary Medicine, Department of Disease Control, P.O. Box 32379, Lusaka, Zambia について
Mwale Mercy Mukuma について
University of Zambia, School of Agricultural Sciences, Department of Food Science and Nutrition, P.O. Box 32379, Lusaka, Zambia について
Munyeme Musso について
University of Zambia, School of Veterinary Medicine, Department of Disease Control, P.O. Box 32379, Lusaka, Zambia について
Bwanga Elizabeth Kaase について
Makerere University, School of Women and Gender Studies, College of Humanities and Social Sciences, Box 7062, Kampala, Uganda について
Haesler Barbara について
The Royal Veterinary College, Department of Production and Population Health, Hawkshead Lane, North Mymms, Hatfield, Hertfordshire, AL9 7TA, United Kingdom について
Rich Karl M. について
Lincoln University, Department of Agribusiness and Markets, Faculty of Agribusiness and Commerce, P.O. Box 85084, Lincoln, 7647, Christchurch, New Zealand について
Skjerve Eystein について
Norwegian University of Life Sciences, Department of Food Safety and Infection Biology, P.O. Box 8146, Oslo, Norway について
Food Control について
個体群 について
微生物学 について
牛肉 について
小売 について
リスク評価 について
サルモネラ症 について
レストラン について
消費者 について
迅速分析 について
アンケート について
ザンビア共和国 について
住民 について
ヒト について
発症 について
発症リスク について
牛肉消費 について
定量的リスク評価 について
サルモネラ症 について
sQMRA について
ザンビア について
食品衛生一般 について
食肉一般 について
ザンビア について
牛肉 について
消費 について
サルモネラ症 について
定量的リスク評価 について