Zhang Binjia について
Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Zhang Binjia について
Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Xie Fengwei について
School of Chemical Engineering, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Wang David K. について
School of Chemical Engineering, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Zhao Siming について
Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Niu Meng について
Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Qiao Dongling について
Glyn O. Philips Hydrocolloid Research Centre at HUT, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Xiong Shanbai について
Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Jiang Fatang について
Glyn O. Philips Hydrocolloid Research Centre at HUT, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Zhu Jie について
College of Chemistry and Environmental Engineering, Dongguan University of Technology, Dongguan 523808, China について
Yu Long について
Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China について
Carbohydrate Polymers について
体積率 について
準結晶 について
散乱 について
定量的分析 について
線形性 について
非晶質 について
シンクロトロン について
澱粉 について
相関関数 について
結晶度 について
澱粉粒 について
植物起源 について
べき乗則 について
澱粉 について
か粒 について
半結晶性ラメラ について
X線散乱 について
Methodology について
多糖類 について
シンクロトロン について
SAXS について
澱粉粒 について
半結晶性 について
ラメラ について
評価 について