Fang Yong について
College of Food Science and Engineering, Nanjing Univ. of Finance and Economics/The Jiangsu Province Center of Cooperative Innovation for Modern Grain Circulation and Security, Nanjing, 210023, People’s Republic of China について
Chen Xi について
College of Food Science and Engineering, Nanjing Univ. of Finance and Economics/The Jiangsu Province Center of Cooperative Innovation for Modern Grain Circulation and Security, Nanjing, 210023, People’s Republic of China について
Luo Peizhu について
College of Food Science and Engineering, Nanjing Univ. of Finance and Economics/The Jiangsu Province Center of Cooperative Innovation for Modern Grain Circulation and Security, Nanjing, 210023, People’s Republic of China について
Pei Fei について
College of Food Science and Engineering, Nanjing Univ. of Finance and Economics/The Jiangsu Province Center of Cooperative Innovation for Modern Grain Circulation and Security, Nanjing, 210023, People’s Republic of China について
Kimatu Benard Muinde について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural Univ., Nanjing, 210095, People’s Republic of China について
Liu Kunlun について
College of Food Science and Technology, Henan Univ. of Technology, Zhengzhou, 450001, China について
Du Mengjia について
College of Food Science and Engineering, Nanjing Univ. of Finance and Economics/The Jiangsu Province Center of Cooperative Innovation for Modern Grain Circulation and Security, Nanjing, 210023, People’s Republic of China について
Qiu Weifen について
College of Food Science and Engineering, Nanjing Univ. of Finance and Economics/The Jiangsu Province Center of Cooperative Innovation for Modern Grain Circulation and Security, Nanjing, 210023, People’s Republic of China について
Hu Qiuhui について
College of Food Science and Engineering, Nanjing Univ. of Finance and Economics/The Jiangsu Province Center of Cooperative Innovation for Modern Grain Circulation and Security, Nanjing, 210023, People’s Republic of China について
Hu Qiuhui について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural Univ., Nanjing, 210095, People’s Republic of China について
Journal of Food Science について
トリプシン について
加水分解 について
酸化防止 について
in vitro実験 について
マクロファージ について
食作用 について
セレン について
ペプシン について
タンパク質加水分解物 について
食品添加物 について
加水分解物 について
免疫調節活性 について
酵素加水分解 について
米蛋白質 について
抗酸化活性 について
動物性水産食品 について
食品蛋白質 について
抗酸化活性 について
相関 について
セレン について
強化 について
米蛋白質 について
酵素的加水分解 について
免疫調節活性 について