Hadjilouka Agni について
Laboratory of Food Quality Control and Hygiene, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, GR-118 55 Athens, Greece について
Mavrogiannis Giorgos について
Laboratory of Food Quality Control and Hygiene, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, GR-118 55 Athens, Greece について
Mallouchos Athanasios について
Laboratory of Food Chemistry and Analysis, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, GR-118 55 Athens, Greece について
Paramithiotis Spiros について
Laboratory of Food Quality Control and Hygiene, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, GR-118 55 Athens, Greece について
Mataragas Marios について
Laboratory of Food Quality Control and Hygiene, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, GR-118 55 Athens, Greece について
Drosinos Eleftherios H. について
Laboratory of Food Quality Control and Hygiene, Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Iera Odos 75, GR-118 55 Athens, Greece について
LWT - Food Science and Technology について
バイオマス について
生合成 について
トランスクリプトーム について
ダウンレギュレーション について
精油 について
アップレギュレーション について
寒天 について
リステリア菌 について
Listeria について
ペプチドグリカン について
RT-qPCR について
脂肪酸合成 について
病原遺伝子 について
分離株 について
Cymbopogon citratus について
Listeria monocytogenes について
レモングラス について
遺伝子発現 について
精油,香料 について
植物の生化学 について
Listeria について
遺伝子発現 について
レモングラス について
精油 について