Xiong Guoyuan について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangsu Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Xiong Guoyuan について
Animal Husbandry and Veterinary Institute, Anhui Agricultural Science Academy, Hefei, Anhui 230031, People’s Republic of China について
Gao Xueqin について
Henan University of Animal Husbandry and Economy, Zhengzhou, Henan 450011, People’s Republic of China について
Wang Peng について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangsu Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Xu Xinglian について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangsu Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Zhou Guanghong について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangsu Innovation Center of Meat Production and Processing, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, People’s Republic of China について
Process Biochemistry について
可溶化 について
アクチン について
酸性 について
タンパク質 について
色素 について
ヒト について
不溶性 について
アルカリ処理 について
酸処理 について
ミオシン重鎖 について
アルカリ抽出 について
アルカリ性 について
水溶性蛋白質 について
可溶性蛋白質 について
抽出効率 について
酵素一般 について
木材化学 について
農業廃棄物の利用 について
動物の生化学 について
蛋白質・ペプチド一般 について
酸 について
アルカリ処理 について
ニワトリ について
肝臓 について
蛋白質 について
抽出効率 について
組成 について
研究 について