Zhao Jing について
Beijing Advanced Innovation Center For Food Nutrition and Human Health, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Ding Qi について
Beijing Advanced Innovation Center For Food Nutrition and Human Health, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Sun Ying について
Beijing Advanced Innovation Center For Food Nutrition and Human Health, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Zhang Yuyu について
Beijing Advanced Innovation Center For Food Nutrition and Human Health, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Sun Baoguo について
Beijing Advanced Innovation Center For Food Nutrition and Human Health, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Chen Haitao について
Beijing Advanced Innovation Center For Food Nutrition and Human Health, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology and Business University について
Shipin Kexue について
酵素的分解 について
高速液体クロマトグラフィー について
レンチナン について
旨味 について
シイタケ について
主成分分析 について
スープ について
アミノ酸 について
遊離アミノ酸 について
味覚 について
苦味 について
自動分析計 について
電子舌 について
比較分析 について
加水分解物 について
shiitake mushroom soup について
enzymatic hydrolysate について
free amino acids について
5’-nucleotides について
equivalent umami concentration について
sensory evaluation について
electronic tongue について
酵素の応用関連 について
植物の生化学 について
食品蛋白質 について
レンチナン について
加水分解物 について
味覚 について
比較分析 について