Abed Sherif M. について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China について
Abed Sherif M. について
Food and dairy science and technology department, Faculty of Environmental Agricultural Science, El-Arish University, 43511 El-Arish, Egypt について
Zou Xiaoqiang について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China について
Ali Abdelmoneim H. について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China について
Ali Abdelmoneim H. について
Department of food science, Faculty of Agriculture, Zagazig University, 44511 Zagazig, Egypt について
Jin Qingzhe について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China について
Wang Xingguo について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, PR China について
Journal of Food Composition and Analysis について
質量分析 について
Mortierella について
トリグリセリド について
キャラクタリゼーション について
脂肪酸 について
エレクトロスプレイイオン化 について
食品分析 について
四重極 について
不飽和脂肪酸 について
ポリエン について
リピドミクス について
プロファイリング について
単一細胞 について
Mortierella alpina について
食品組成 について
食品分析 について
単細胞油 について
アラキドン酸 について
トリアシルグリセロール について
脂肪酸組成 について
Mortierella alpina について
多価不飽和脂肪酸 について
UPLC-Q-TOF-MS について
食品の分析 について
高速液体クロマトグラフィー について
エレクトロスプレイイオン化 について
四重極 について
飛行 について
質量分析 について
Mortierella について
アラキドン酸 について
単細胞 について
トリアシルグリセロール について
組成 について
プロファイリング について