Feng Jin について
Guangdong Institute of Microbiology, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangzhou, Guangdong, 510070, People’s Republic of China について
Feng Jin について
College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong 510062, People’s Republic of China について
Shi Qingshan について
Guangdong Institute of Microbiology, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangzhou, Guangdong, 510070, People’s Republic of China について
Zhou Gang について
Guangdong Institute of Microbiology, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangzhou, Guangdong, 510070, People’s Republic of China について
Wang Lingling について
Guangdong Institute of Microbiology, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangzhou, Guangdong, 510070, People’s Republic of China について
Chen Aimei について
Guangdong Institute of Microbiology, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangzhou, Guangdong, 510070, People’s Republic of China について
Xie Xiaobao について
Guangdong Institute of Microbiology, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangzhou, Guangdong, 510070, People’s Republic of China について
Huang Xiaomo について
Guangdong Institute of Microbiology, State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Guangdong Provincial Key Laboratory of Microbial Culture Collection and Application, Guangdong Open Laboratory of Applied Microbiology, Guangzhou, Guangdong, 510070, People’s Republic of China について
Hu Wenfeng について
College of Food Science, South China Agricultural University, Guangzhou, Guangdong 510062, People’s Republic of China について
Process Biochemistry について
分子量 について
Bacillus licheniformis について
グルタミルトランスペプチダーゼ について
低分子量 について
遺伝子 について
合成酵素遺伝子 について
平均分子量 について
第二鉄イオン について
第二鉄イオン について
ポリ-γ-グルタミン酸 について
分子量 について
降伏 について
転写解析 について
微生物代謝産物の生産 について
微生物の生化学 について
微生物の接種・培養法 について
Bacillus について
株 について
第二鉄 について
イオン濃度 について
ストレス について
低分子量 について
グルタミン酸 について