College of Animal Science, Guizhou University, Key Laboratory of Animal Genetics, Breeding and Reproduction in the Plateau Mountainous Region, Ministry of Education について
Yang Shenglin について
College of Animal Science, Guizhou University, Key Laboratory of Animal Genetics, Breeding and Reproduction in the Plateau Mountainous Region, Ministry of Education について
Wang Xuping について
College of Animal Science, Guizhou University, Key Laboratory of Animal Genetics, Breeding and Reproduction in the Plateau Mountainous Region, Ministry of Education について
Liu Chenggang について
College of Animal Science, Guizhou University, Key Laboratory of Animal Genetics, Breeding and Reproduction in the Plateau Mountainous Region, Ministry of Education について
Li Boyan について
College of Animal Science, Guizhou University について
Li Xiaomeng について
College of Animal Science, Guizhou University, Key Laboratory of Animal Genetics, Breeding and Reproduction in the Plateau Mountainous Region, Ministry of Education について
Zhou Lin について
College of Animal Science, Guizhou University, Key Laboratory of Animal Genetics, Breeding and Reproduction in the Plateau Mountainous Region, Ministry of Education について
Jiyinzuxue Yuyingyong Shengwu Xue について
ビタミンF について
中華人民共和国 について
栄養価 について
アミノ酸 について
必須アミノ酸 について
アヒル について
家禽 について
脂肪酸 について
不飽和脂肪酸 について
自然保護 について
柔軟性 について
有意差 について
栄養成分 について
肉質 について
Anas poecilorhyncha について
Meat quality について
Muscle nutrients について
Amino acid について
Fatty acid について
生肉の品質と処理 について
斑 について
嘴 について
肉 について
肉質 について
筋肉 について
栄養成分 について
分析 について