Ma Fengli について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Liu Haiquan について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Wang Jingjing について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Zhang Zhaohuan について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Sun Xiaohong について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Sun Xiaohong について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Aquatic Products on Storage and Preservation (Shanghai), Ministry of Agriculture, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Sun Xiaohong について
Shanghai Engineering Research Center of Aquatic-Product Processing & Preservation, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Pan Yingjie について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Pan Yingjie について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Aquatic Products on Storage and Preservation (Shanghai), Ministry of Agriculture, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Pan Yingjie について
Shanghai Engineering Research Center of Aquatic-Product Processing & Preservation, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Zhao Yong について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Zhao Yong について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Aquatic Products on Storage and Preservation (Shanghai), Ministry of Agriculture, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Zhao Yong について
Shanghai Engineering Research Center of Aquatic-Product Processing & Preservation, 999# Hu Cheng Huan Road, Shanghai, 201306, China について
Food Control について
微生物 について
病原性 について
リスク評価 について
不活性化 について
Vibrio について
細菌 について
腸炎ビブリオ について
調理 について
予測モデル について
予測微生物学 について
細菌増殖 について
遅延時間 について
増殖速度 について
起因菌 について
非病原性 について
Vibrio parahaemolyticus について
挙動 について
病原性 について
非病原性 について
カクテル について
調理したエビ について
動物性水産食品 について
食品の汚染 について
調理 について
エビ について
病原性 について
非病原性 について
株 について
腸炎ビブリオ について
カクテル について
挙動 について