Zheng Jin について
Department of Environmental Engineering, School of Civil and Environmental Engineering, University of Science and Technology Beijing, 30 Xueyuan Road, Haidian District, Beijing 10083, China について
Zheng Jin について
Beijing Key Laboratory on Resource-Oriented Treatment of Industrial Pollutants, University of Science and Technology Beijing, 30 Xueyuan Road, Haidian District, Beijing 10083, China について
Gao Ming について
Department of Environmental Engineering, School of Civil and Environmental Engineering, University of Science and Technology Beijing, 30 Xueyuan Road, Haidian District, Beijing 10083, China について
Gao Ming について
Beijing Key Laboratory on Resource-Oriented Treatment of Industrial Pollutants, University of Science and Technology Beijing, 30 Xueyuan Road, Haidian District, Beijing 10083, China について
Wang Qunhui について
Department of Environmental Engineering, School of Civil and Environmental Engineering, University of Science and Technology Beijing, 30 Xueyuan Road, Haidian District, Beijing 10083, China について
Wang Qunhui について
Beijing Key Laboratory on Resource-Oriented Treatment of Industrial Pollutants, University of Science and Technology Beijing, 30 Xueyuan Road, Haidian District, Beijing 10083, China について
Wang Juan について
Department of Environmental Engineering, School of Civil and Environmental Engineering, University of Science and Technology Beijing, 30 Xueyuan Road, Haidian District, Beijing 10083, China について
Sun Xiaohong について
Beijing Academy of Agricultural and Forestry Sciences, No. 11 Shuguang Garden Road, Haidian District, Beijing 100097, China について
Chang Qiang について
Department of Environmental Engineering, School of Civil and Environmental Engineering, University of Science and Technology Beijing, 30 Xueyuan Road, Haidian District, Beijing 10083, China について
Tashiro Yukihiro について
Laboratory of Microbial Environmental Protection, Tropical Microbiology Unit, Center for International Education and Research of Agriculture, Faculty of Agriculture, Kyushu University, 6-10-1 Hakozaki, Higashi-ku, Fukuoka 812-8581, Japan について
Tashiro Yukihiro について
Laboratory of Functional Food Design, Department of Functional Metabolic Design, Bio-Architecture Center, Kyushu University, 6-10-1 Hakozaki, Higashi-ku, Fukuoka 812-8581, Japan について
Bioresource Technology について
炭素率 について
転化率 について
基質 について
発酵 について
相乗作用 について
有機酸 について
食品廃棄物 について
脂肪族アルコール について
発酵生産 について
共発酵 について
残基 について
Sophora flavescens について
Sophoraはflavescens残基 について
食品廃棄物 について
共発酵 について
L-酸の生産 について
Synergism について
廃棄物処理 について
微生物代謝産物の生産 について
残基 について
食品廃棄物 について
共発酵 について
相乗作用 について
乳酸 について
増強 について